маса за хранене

Лофт за двама пътешественици

Стилно, цветно, разнообразно, цветно, спокойно, крещящо..всичко това е описание на едно и също място. Интериорният дизайн на лофта е проектиран от полското архитектурно студио WIDAWSCY, специално, за да отговаря на нуждите и вътрешния светоглед на двама млади пътешественика. Използвани са много ярки акценти и разнообразни материали, но толкова умело, че в никакъв случай не може да се каже, че е шарено или претрупано.

Страхотен акцент на стената в трапезарията е картата на света, направена от тел, където собствениците закачат избрани моменти от своите пътешествия.

плот кухня

Кухнята е разположена в междинното пространство между дневната и трапезарията, в нещо като коридор, но с естествен източник на светлина.

барплот
кухня
дневна

Благодарение на вградената секция от различни елементи с плъзгащи се врати, дневната може да променя характера си. От удобно място за домашно кино или кът за събиране на приятели до спокоен кът за четене.

дневна
дневна
дневна
дневна с телевизор

Във входното антре те посрещат различните, ръчно изработените циментови плочи, които са акцент както по пода, така и по стените.

коридор с шарени плочки
коридор с шарени плочки

Тоалетната на първия етаж е  смело, но приятно решена с жълти материали. В единия ъгъл до тоалетната има хитър детайл – ниша за различни четива, в случай, че ти доскучее там.

тоалетна в жълто

Спалнята на втория етаж е по-сдържана. Прекрасна, цветна стена от стъкло я разделя от банята, където също има жълто, но в доста по-малко количество. Мечтата на всяка жена е осъществена в този лофт – два просторни и светли дрешника за нея и за него.

спалня
спалня
баня
баня
баня

На етажа има и самостоятелна баня, в друга смела цветна гама (червено и черно).

баня в черно и червено

ТУК можете да разгледате и другите интересни проекти на архитектурното студио.

Източник на снимки: официален уебсайт

Статия: арх. Рая Боюкова | raya@te3s.org | info@te3s.org

3 thoughts on “Лофт за двама пътешественици”

  1. Pingback: Мобилен павилион за сладолед - te3s

  2. Pingback: Mодерен малък апартамент в Русия - te3s

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *