За te3s

История на блога

Блогът te3s.org е създаден през 2013 г. от Рая Боюкова, Невена Трифонова-Ботева и Радост Кехайова. Ние трите имаме доста общи неща в биографиите си: завърши ли сме архитектура в УАСГ, началото на 2012. Зимния семестър на 2010/2011 учебна година бяхме заедно по програма “Еразъм” в  град Торун, Полша, от където тръгна и нашето приятелство. След като се върнахме на родна земя за първи път изпробвахме дали можем да работим в екип с участието ни в студентския конкурс на ISOVER. И искрата беше запалена. Решихме да започнем да споделяме интересни и полезни неща, свързани с архитектура и дизайн в нашето уютно онлайн кътче – te3s.

te3s днес:

Цветно виртуално пространство за архитектура, интериор и дизайн. Това е блог за изумителния свят на уюта, хармонията и креативността в дома, офиса и градината, който искаме да споделим с вас. Можете да се абонирате за месечния бюлетин, за да не пропускате новите статии:

te3s е:

Пъзел от парченца наслада за окото и душата.

Идеи! За да е лесно да създаваме прелести в своя собствен свят.

Вдъхновение! Защото какво е животът без творчеството и насладата?!

Информация! Защото познанието е основата на сътворяването на красота и полза.

Новини! Защото светът се движи бързо, а иновациите са наистина страхотни.

Решения! За да обзавеждаме и ремонтираме дома и градината с лекота и стил.

Професионализъм! Защото архитектурата, интериорът и дизайнът са мое вълнение, но и моя професия и страст.

te3s е:

Отворен за споделяне на идеи, продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора, дизайна, ремонтите и всичко останало, което може да направи домовете и офисите още по-красиви и комфортни. Ако сте производител или търговец, вашите реклами могат да бъдат видени от подходяща за вас аудитория в te3s. Ако сте проектант, архитект, интериорен дизайнер, можете да споделите работата и идеите си на страниците на te3s.

За контакти:

Ако искате да попитате или да споделите вашето мнение, ще ни откриете на:

арх. Рая Боюкова info@te3s.org | raya@te3s.org

За реклама в блога, можете да пишете на promo@te3s.org