наеми интериорен дизайнер

9 добри причини да наемете интериорен дизайнер

 В днешно време човек може да намери информация за всичко, включително и за това как да обзаведе жилището си. Има хиляди източници на идеи, съвети как да си направим всичко сами и от къде да поръчаме най-изгодно всичко за дома.

 Въпреки това има поне 9 основателни причини да наемете човек, който да ви помогне с нелеката задача да преобразите дома си.

Спестявате много време

Мисията “Направи си сам нов дом” не е невъзможна, но ще ви отнеме много време да проучите материали, мебели, как да ги съчетаете и т.н. Ако сте от хората, за които времето е пари, по-добре споделете идеите и мечтите си с човек, който може да ги превърне в реалност много по-бързо от вас.

Спестявате пари

Наемането на дизайнер може да ви спести пари. Точно така, прочетохте правилно. Въпреки хонорара, който трябва да му платите, когато теглите чертата ще се окаже, че сте похарчили по-малко пари. Това е така, защото един професионалист ще ви спести много скъпо струващи грешки. Не е за подценяване и факта, че интериорният дизайнер може да измисли уникални решения за вашия дом, които не струват много пари.

Не хабите нерви

От идеята, която имате до нейното изпълнение се изминава дълъг път. Път, който често е изпълнен с препъни камъни, за които дори не подозирате. Изпълнението на един проект/идея за дома обикновено е свързано с много изненади, за които не всеки е подготвен. Наемайки професионалист, вие ще си спестите много от тези непредвидени ситуации и спокойно ще се наслаждавате на крайния резултат.

Ще имате по-богат избор

 Един интериорен дизайнер със сигурност е чувал и знае за повече материали, фирми и пространствени комбинации от вас. Той може да ви предложи неща, за които не сте се сетили, а всъщност много харесвате.

pexels-photo-259756

Всички детайли ще бъдат добре изпипани

Професионален дизайнер ще изпипа и най-малките детайли и няма да се притеснявате дали кухненската печка ще влезе в мястото, което сте предвидили или дали цвета на плочките в кухнята ще събуждат апетита ви.

Гостите ви ще са много впечатлени от дома ви

Несъмнено ще получите така желания “УАУ” ефект и това ще бъде очевидно за всеки човек, прекрачил прага на дома ви. Новият ви интериор ще бъде достоен за корица на списание, защото всеки интериорен дизайнер иска неговата творба да попадне там… в това бъдете сигурни 😉

Получавате експертно мнение по спорни въпроси

Често се случва членовете на семейството да имат различно мнение по някои въпроси. Вместо да се рочите с часове по форуми и фейсбук групи, дизайнерът ще ви помогне да изберете най-доброто или ще ви покаже как да съчетаете идеите си по уникален начин.

pexels-photo-358572

Намалява се значително риска от разочарование от крайния резултат

Когато се работи по предварително направен проект и вие сте го одобрили, вероятността да се разочаровате е доста по-малка. Дори и да сте недоволни от крайния резултат, поне ще има кого да обвините.

Можете да видите различни варианти преди да решите какво точно искате

Повечето дизайнери разработват няколко варианта, за да усетят какво харесвате и да ви бъдат максимално полезни. Това е добра възможност да видите друга гледна точка и да преосмислите вашите собствени идеи за това как да изглежда мечтания дом.

pexels-photo-311458

Ако ви убедихме колко е важен един интериорен дизайнер и имате нужда от помощ, за да превърнете интериора си в мечтания дом, можете да се свържете с екипа ни и да споделите пространствените си проблеми и мечти 🙂

Статия: Рая Боюкова | raya@te3s.org

2 thoughts on “9 добри причини да наемете интериорен дизайнер”

  1. Pingback: Организиране на малки пространства – “Стая в студентско общежитие” - te3s

  2. Pingback: Kреативни идеи за уединен и уютен домашен офис - te3s

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *