За нас

cover_photo

TE3S е блог за архитектура, интериор и дизайн. Тук освен разнообразна информация, може да намерите и конкретни идеи за справяне с „пространствените“ ви проблеми.

А ако имате нужда от хора, които да проектират мечтите ви, пишете ни. Заедно и по отделно имаме участие в различни по обем и тип проекти – временни инсталации, градоустройство, обществени и жилищни интериори, архитектурно проектиране на различни видове сгради. За нас всяка задача е важна, независимо от бюджета и размера. Отнасяме се отговорно към всеки един проект и следим реализирането му “до ключ”.

Можете да ни изпращате запитвания за проектите, които ви вълнуват на info@te3s.org


 Ние трите имаме доста общи неща в биографиите си: завърши ли сме архитектура в УАСГ, началото на 2012. Зимния семестър на 2010/2011 учебна година бяхме заедно по програма “Еразъм” в  град Торун, Полша, от където тръгна и нашето приятелство. След като се върнахме на родна земя за първи път изпробвахме дали можем да работим в екип с участието ни в студентския конкурс на ISOVER. И искрата беше запалена. В края на 2013 година създадохме te3s.

Рая Боюкова | архитект – raya@te3s.org

Радост Кехайова | архитект -radost@te3s.org

Невена Трифонова | архитект – nevena@te3s.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *