YArchworkshop – лятна работилница за млади архитекти

1458560_1494324197456907_1384553014314825288_n

Работилницата за млади архитекти е още една прекрасна възможност да научите нови неща, да посетите прекрасен остров и да се срещнете с много различни и интересни хора.

YArch е двуседмичен уъркшоп, който ще се проведе от 27 юли до 10 август 2014 в Кипър. Той цели да събере на едно място студенти и архитекти от цял свят. Тази година събитието ще се случи за първи път, като за вбъдеще организаторите планират събитието да се провежда всяка година в различен град.

Можете да се включите в събитието докато не се запълнят всички места, т.е. колкото по-рано кандидатствате, толкова по-голяма е вероятността да ви вземат. В лятната работилница можете да бъдете:

  • ръководител на работилница – за целта трябва да представите пред организаторите проект, който да се изпълни лятото от участниците. Темата на тазгодишния конкурс можете да видите ТУК.
  • учатник – формата за кандидатстване е много лесна и изисква не повече от 10 минути. Хората се приемат по ред на кандидатстване до запълване на бройката. Единствения недостатък е, че трябва да се плати такса от 50 евро при самото кандидатстване. Ако платите и се окаже, че местата вече са заети, организаторите ви дават възможност да кандидатствате със същата такса и следващата година. Кандидатствай като участник ТУК.
  • доброволец – това е една добра възможност да разберете повече за събитието, да срещнете интересни хора и да придобиете ценен опит в организирането на подобни събития, без да плащате такса участие. За да разберете повече подробност можете да пишете на организаторите на следния имейл: info@yarchworkshop.com
  • аниматор – това участие, подходящо за човек, който иска да помогне на участниците в работилницата да отключат своите таланти в различни области. Това може да стане чрез организирането на еднодневен уъркшоп или по време на провеждане на работилницата. За да станете аниматор трябва да членувате в организацията YArch. А как това може да стане, можете да научите на официалния сайт, facebook страницата или като се свържете директно с организаторите: info@yarchworkshop.com

Ако все още не сте решили какво да правите през лятото, кандидатствайте за това обещаващо събитие! Ако имате желание да разпространявате информация за събитието и да надъхвате хората да участват в него, може да станете и официален представител за България : ) Успех!

1382019_1429512907271370_889489021_n

Автор: Рая Боюкова | raya@te3s.org

Източник: www.yarchworkshop.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *