Организиране на малки пространства(промо)

Здравейте, скъпи читатели!!!Изминалите няколко дни прекарахме, преглеждайки с трепет, МНОГОБРОЙНИТЕ ваши писма. Вълнението ни се засили допълнително от факта, че заедно с тях, на редакционния ни адрес, по погрешка, пристигна и колет с домашно вино и сушеница(специални благодарности на Български пощи и г-жа Параскева Димова от Карнобат).

Не можахме да не забележим един повтарящ се мотив във всички интериорни казуси, които сте ни поставили. Това е именно проблема с малките пространства. В желанието си да бъдем във ваша услуга, по най-ефективния начин, решихме да започнем нова рубрика: “Организиране на малки пространства”. В нея имаме намерение да ви представяме поне по 3 конкретни решения на функционално разпределение на дадено пространство.

Първата задача, чиито разработки може да очаквате в следващото издание , е на тема “Стая в студентско общежитие”. Вярваме, че темата е близка до много хора, най-вече до тези, които по една или друга причина са се родили извън пределите на града, в който са избрали да получат висшето си образование.

За конкретна ситуация, в която да вихрим въображението си, избрахме стандартна стая от студентско общежитие в бл. 36а, Студентски град, София (след ремонта). Drawing1-Model Условията на работа са следните:

  • Разполагаме със стая с посочените по-горе размери.
  • В стаята се очаква да живеят 3-ма човека(крайно неподходящо), има няколко варианта, в които съквартирантите могат да се сведат и до 2-ма, така че броя живеещи в стаята остава по избор.
  • Броя на мебелите е заведен в инвентарен лист, който се намира при “домакинката” на блока, за това е важно ако се освобождаваме от някой от тях това да се съгласува с нея.
  • Всичко което се намира в стаята може да бъде използвано и преустройвано, стига това да не предизвика СКАНДАЛ с гореспоменатата 😛
  • За всяко едно подобрение и преустройство ще бъдат описани: начин на изработка, материали и цени.
  • Възможните решения ще бъдат представени в 2D/3D/ скици/ снимки и  всякакъв вид илюстрации.

Не спирайте да изпращате запитванията си на “редакционния ни адрес” и най-вече на електронната ни поща: info@te3s.org

R.I.K. radost@te3s.org

1 thought on “Организиране на малки пространства(промо)”

  1. Pingback: Организиране на малки пространства – „Стая в студентско общежитие“ | TE3S

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *