Сайтове за архитектурни конкурси #2

Преди малко повече от 5 години се появи първата статия в нашия блог с полезни линкове за архитектурните конкурси по света. Тъй като мина доста време от тогава и някои от тях вече не са активни, реших да допълня списъка с нови и интересни блогове и сайтове по темата.

Сайтове за архитектурни конкурси по света – много от конкурсите се повтарят във всички сайтове, но все пак си заслужава да хвърляме по едно око, в случай, че се появи нещо интересно в някой от тях:

Изброените до тук сайтове публикуват организирани конкурси, които имат жури и определен награден фонд. Но има и сайтове, в които можете да следите архитектурни задания от конкретни клиенти. Всеки, който има нужда от проект за къща, интериор или друго може да публикува заданието си в подобен сайт, да определи хонорар и дизайнери и архитекти да дават своите предложения. Тук вероятността да бъде избран вашият проект е много по-голяма. Ето и примери за подобни сайтове:

За тези сайтове трябва да си направите профил.

Няма много български сайтове за архитектурни конкурси, но все пак можете да следите какво се случва на родна земя в сайта на КАБ и КАБ-СО.

Освен информация за архитектурни конкурси, в гореизброените сайтове можете да прочетете и други полезни и интересни неща. Търсете и се вдъхновявайте.

Ако знаете някой интересен сайт на тема архитектурни конкурси ще се радвам да споделирте.

Рая | raya@te3s.org


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s