Лофт за двама пътешественици

Стилно, цветно, разнообразно, цветно, спокойно, крещящо..всичко това е описание на едно и също място. Интериорният дизайн на лофта е проектиран от полското архитектурно студио WIDAWSCY, специално, за да отговаря на нуждите и вътрешния светоглед на двама млади пътешественика. Използвани са много ярки акценти и разнообразни материали, но толкова умело, че в никакъв случай не може да се каже, че е шарено или претрупано.

Страхотен акцент на стената в трапезарията е картата на света, направена от тел, където собствениците закачат избрани моменти от своите пътешествия.

03

Кухнята е разположена в междинното пространство между дневната и трапезарията, в нещо като коридор, но с естествен източник на светлина.

Благодарение на вградената секция от различни елементи с плъзгащи се врати, дневната може да променя характера си. От удобно място за домашно кино или кът за събиране на приятели до спокоен кът за четене.

Във входното антре те посрещат различните, ръчно изработените циментови плочи, които са акцент както по пода, така и по стените.

11a

Тоалетната на първия етаж е  смело, но приятно решена с жълти материали. В единия ъгъл до тоалетната има хитър детайл – ниша за различни четива, в случай, че ти доскучее там.

Спалнята на втория етаж е по сдържана. Прекрасна, цветна стена от стъкло я разделя от банята, където също има жълто, но в доста по-малко количество. Мечтата на всяка жена е осъществена в този лофт – два просторни и светли дрешника за нея и за него. На етажа има и самостоятелна баня, в друга смела цветна гама (червено и черно).

ТУК можете да разгледате и другите интересни проекти на архитектурното студио. А в Archilover можете да прочетете повече за проекта им.

Източник на снимки: официален уебсайт

Статия: арх. Рая Боюкова | raya@te3s.org | info@te3s.org

 

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Yuliya G. каза:

    Reblogged this on Yuliya Georgievaи коментирано:
    Loving the design

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s