5 начина да подновите интериора изгодно

1. Освежаване на старите мебели

Това е един от най-лесните и евтини начини да придадете на дома си нов облик. Само с боя, шкурка, време и малко въображение, можете да преобразите старите си мебели. Ако не можете да измислите нещо интересно, можете просто да се посъветвате с google и да използвате шаблони или да се обърнете към някой художник, който да направи нещо уникално за вас.

Още по-евтин вариант е да добавите към мебелите си интересни и цветни аксесоари. Ново одеало върху дивана, цветни възглавнички, интересни завеси са само малка част от нещата, които можете да добавите, за да освежите атмосферата.

www.pinterest.com

2. Следете промоциите в мебелните магазини

Много често магазините пускат мебели на промоция. По този начин можете да се сдобиете с желаната вещ с до 70% намаление, но изисква доста търпение и следене на сайтовете.

percentage numbers

3. Работете на парче, но имайте обща концепция

Ако нямате възможност да направите целия ремонт наведнъж, можете да го направите стая по стая. Но най-важното нещо в този случай е да инвестирате първоначално във общата идея за вашия дом. По този начин ще избегнете допускането на груби грешки, като несъответствие на материали и цветове между различните части, както и стилови различия. Когато имате цялостна концепция можете да изберете основните цветове за стените, както и акцентите. Ще имате представа как елегантно да съчетаете тапетите с дамаските и много други детайли, които ще направят дома ви уютен и приветлив.

4. Купете мебели на изплащане

Недостатък на този вариант е, че понякога мебелите се оскъпяват с определен процент, но има огромното предимство, че започвате да се наслаждавате на мечтания интериорен дизайн веднага.

smart-furniture-2010-survey-montage

5. Обърнете се към професионалист за съвет или проект

Това е, може би, най-важната стъпка, която трябва да направите. Може да ви изглежда неоправдано да давате пари за тези неща, но истината е, че една такава първоначална инвестиция може и ще ви спести много неприятности и средства в бъдеще.

Снимка на заглавната страница от тук, където можете да намерите и много идеи за дома.

Автор: Рая | raya@te3s.org | info@te3s.org

2 мнения за “5 начина да подновите интериора изгодно

  1. За преобразяването на старите мебели както е показано в първия случай си трябва доста време. Но пък си заслужава, преобразяването е огромно само с една боя в различен цвят! При нас по-скоро проблема е, че балкона ни е усвоен и няма къде да вършим ремонтната дейност и особено боядисването. Трябва да носим мебелите чак до вилата… Въпреки това съм решила да го направя макар и да стане по-бавно…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s