MEDS – Meeting of Design Students

Предстои сезонът, в който се провеждат най-много архитектурни работилници – лятото. А сега е момента, в който можете да кандидатствате за тях. В няколко поредни статии ще ви представям интересни възможности, в случай, че искате да бъдете част от нещо вълнуващо и полезно през ваканцията.

MEDS – Meeting of Design Students. Или с други думи казано – среща на студентите, занимаващи се с дизайн. „Дизайн“ под всякаква форма. Събитието се провежда всяка година от 2010 насам и се организаира на принципа „от студенти за студенти“, всяка година в различна държава. Досега домакини са били Турция (две поредни години), Словения и Португалия. През 2014 ще се проведе в Дъблин, Ирландия от 10 до 24 август.  Тазгодишното събитие е с еко тематика: „Global Green“. До 18 април тече конкурсът за подбор на ръководители на работилници. Подробни инструкции как можете да участвата ще намерите ТУК. След като бъдат избрани работилниците ще бъде обявен и конкурсът за участници. Участниците се избират от координаторите за всяка държава.

снимки: MEDS

За повече информация можете да пишете на: meds.bulgaria@gmail.com

Официални сайтове и FB страници на събитието:

www.meds-workshop.com

www.globalgreen2014.com

facebook – MEDS -Meeting of Design Students

facebook – MEDS-Bulgaria

Очаквайте скоро новини за други подобни събития. Междувременно ако имате някакви въпроси или искате да споделите своите впечатления, ако вече сте били на MEDS събитие, можете да се свържете с мен.

Автор: Рая | raya@te3s.org

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s